De straattheatervoorstelling ‘De Kleine Prins’ van Circus Theater Vladimir is geïnspireerd op ‘Le Petit Prince’ van Antoine de Saint-Exupéry (1943).
Het is een animatie-act per rijdende ‘planetoïde’ (∅ 2 m), die waarop hij woont (voor diegene die het verhaal kennen). Met roos, met de af en toe werkende vulkaan, en met verstilde muziek. De animatie is ‘klein’, in de zin van niet zo extravert als andere creaties van CT Vladimir. Ze appelleert aan verstilling, verwondering, toewijding, vriendschap, zaken van het hart. Rond Kerst kan de Kleine Prins rozen uitdelen aan winkelend publiek!

Reactie H.Janzen:

“We vonden het super leuk om de Kleine Prins te zien. Wat een gave planeet heb je gebouwd om op rond te rijden. Het is ontwapenend/ontroerend zoals je daarop zit en rondrijdt. Je zit op ooghoogte van de kinderen, dus heb je makkelijk contact  met ze. Bijna automatisch gaan ze hun houding spiegelen met jouw houding. Je hoeft inderdaad helemaal niet veel te doen. De hele sfeer die het uitstraalt doet al genoeg!
Het lijkt me een fantastisch geschikte act voor op een festivalterrein of braderie. Je hebt natuurlijk wel flink wat ruimte nodig om rond te kunnen rijden. De manier waarop je contact maakt met de kinderen vind ik ook leuk.”